Известие

Collapse
No announcement yet.

Как може да се вдигнат конските сили на 145 1.4 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bodom
    А тази, която аз карам в мемоента е тази от аватара ми И съм в процес на търсене на наследник в лицето на Alfa 145. Не знам твоята фиеста как върви, ама моята е голема бегачка до 100 се ускорявам за има-няма 20сек Та как мислиш ще се чувстваш седнал в 145 1.4TS 103bhp като слезеш от фиестата ? Аз още не съм решил 1.4TS или 1.6TS да взема, ама предполагам ще е както дойде... ще видим. Та радвай си се на колоцата и не се притеснявай :P
    Е, да. Така е. Ами като я яхна, обещавам ти ще ти кажа как се чувствам и какви са ми впечатленията. Само ме попитай
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Предлагам ти да си направим клуб "от фиеста на алфа"
      особено, ако и аз си взема 1.4 мотора. Само дето ти си в Пловдив, а аз в София, но с Алфите разстоянията няма да са проблем мисля Особено пък София-Пловдив..
      Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
      EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Bodom
        Предлагам ти да си направим клуб "от фиеста на алфа"
        особено, ако и аз си взема 1.4 мотора. Само дето ти си в Пловдив, а аз в София, но с Алфите разстоянията няма да са проблем мисля Особено пък София-Пловдив..
        Ха-ха, верно. От "Фиеста" на "Алфа". Това не е малък скок. Идеята си заслужава.
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Колега предлагам ти да я покараш и тогава да мислиш за бутане на коне. Моят "скок" беше от Рено 19 75 коня и тряя ти кажа, че тва 1.4 ми се видя направо самолет. Верно че в един момент почват да не ти стигат ма тва според мен идва от друго, но все пак ако си рацер има доста автомобили които можеш да накажеш с нея и даже няма да ти вярват че е 1.4.

Едно съветче от мен .....аз сипвам само ОМВ100 и ШелРейсинг поради няколко причини, колата харчи по-малко и ми излиза по-евтино, върви повече, а пък и мисля че за двигателя е по-добре.
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Не съм никакав "рацер". Просто нямам никакви намерения да се давам на някакви немски баракуди освен ако не са в мойта категория и са 1.8 или 2.0 примерно. Цялата работа дойде от там, че тука прочетох на много места как 145-иците били не обяснимо тежки за габарите си. Точно това ме беше притеснило и се стреснах, че другите малолитражки ще ме "дръпват" винаги защото са много по-леки. Това е. Но сега вече съм доста по-спокоен защото ето, обяснихте ми че за 1.4 си върви доста добре колицата ако е в изправност. Още един път.... Благодаря ви
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
            X